mesternes

Bilde fra premieutdelingen, mesternes mester, av Kongen og gutta på laget vårt (4 stk) og de som ble nr 3

Nytt fra våre "proff"-seilere. Espen Stokkeland og Svein Sørensen.

FS 25.10.17

Espen Stokkeland skriver:

Litt mer sveis over sakene i år. Ladet opp med Yngling-seiling i Sandesund!

NM i Melges: nr. 4

NM i Express: nr. 1 (Erik Holter kom på pallen også!)

VM i 8mR: nr. 5 totalt og nr. 4 i «Sira-klassen» (Var bare en moderne 8mR med i VM; den som vant. Resten var enten Sira-klasse eller Classic's: (Vi kom rett foran Majesteten og svigerfar!)
8mR var OL båt 1908-1936. Og historien forteller at skipperne hadde med ambassadøren til det landet OL ble arrangert i inn i protestrommet. Her var det prestisje!
En majestetisk båt å seile, spesielt på kryss. Nesten på høyde med Færdersnekka!

Champions League finale på Sardinia (Yacht Club Costa Smeralda)
Dette er finalen for de beste klubblagene i liga-seiling i J70. Vi har ikke seilt mye J70, men dro for å få trening til Mesternes Mester i nettopp J70 her hjemme.
Regattaen samlet 32 lag, og vi ble bare nr 21.

Mesternes Mester: Nr. 2.

Ellers veldig mange klubbregattaer i brett i Lysakefjorden

Det er bare klubbregatta på brett og Champions League jeg ikke har seilt for FS!

j80
Bilde av laget. Svein er han skalla fyren

Svein Sørensen skriver:

Det som er nytt er at mitt Team "High Seas "fikk 3 plass i den Spanske vinterserien i J80 i år. Det er seiling 1 gang i måneden i Puerto Sotogrande. Spania. Det er bra seiling."